divendres, 27 de gener del 2012

Gimkariocla: La gimkana de Seriocla!

Hola!

Aquest és el treball final que vàrem presentar a la classe de El pensament matemàtic i la seva didàctica. Havíem de fer una activitat on els nens treballesin els nombres i el càlcul o la mesura o la geometria. Nosaltres volíem abastar una mica tot. A més a més, volíem donar continuitat a la nostra anterior proposta, Els misteris de Seriocla, per tal que no quedés oblidada. 

Així, vàrem decidir fer la segona part de Seriocla, però un conte ja no podia ser així que va venir la inspiració: una gimkana. És clar! Una gimkana que es faria a final de curs per tal d'afiançar els coneixements dels infants de manera lúdica i per una finalitat: regresar a Villanimalia per trobar al seu amic Pato. Així doncs, els infants han de fer un seguit de proves per tal d'arribar a ell. 

Però els infants a més a més, utilitzaran les disfresses que vàren fer per la representació escènica del conte al dia de portes obertes amb els pares. Les mestres, duran una disfresa de Vell Salze, per fer el simbolisme de la persona que guia als infants (si recordau, al conte el Vell Salze els deia el que havien de buscar per salvar al seu amic Pato i cap a on havíen d'anar).

Deixo el power point que ho explica, un vídeo del making of i una presentació de fotos de l'exposició i dinàmica que vàrem fer amb els nostres companys. Espero que us agradi!

Powerpoint

Vídeo


Presentació de fotos


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada